Innovationsplattformen WIN söker eventkoordinator till kontoret i Lund

May 31, 2022

 | WIN Energy, WIN Food, WIN Guard, WIN Innovation Platform, WIN Water
WIN kollage

EDIT: Tjänsten är nu tillsatt

 

 

Innovationsplattformen WIN söker

EVENTKOORDINATOR

 

Introduktion

WIN driver marknadsplatser för företag och innovationer inom vatten, samhällssäkerhet, energi och livsmedel. Under åren har vi utvecklat en egen verktygslåda för innovation med syfte att påskynda hållbara innovationers väg till marknaden. Medlemmarna i våra affärsnätverk omfattar såväl små som stora företag och organisationer från den offentliga och privata sektorn samt universitet – alla engagerade i att utveckla och implementera nya, innovativa lösningar.

WIN har drygt 200 företag och organisationer som aktiva medlemmar. Dessa medlemmar möts såväl fysiskt som digitalt på mötesplatserna WIN Water, WIN Guard, WIN Energy och WIN Food som tillsammans utgör WIN:s innovationsplattform

Vi fokuserar på möjligheter nu och i framtiden, tror på ”co-creation”, mod att påverka och vilja att förändra. Hjärtat i WIN:s verksamhet är våra mötesplatser och events. Dessa kan vara såväl fysiska som digitala eller hybrida. Här träffas våra medlemmar regelbundet och utbyter tankar, idéer och visioner samt skapar nya affärer och gemensamma utvecklingsinitiativ. Det är här du kommer in! WIN söker en eventkoordinator som tar huvudansvaret för, och är med och vidareutvecklar, våra möten, event och aktiviteter.

Lämplig bakgrund

Som person bör du vara entreprenöriell, nyfiken, utvecklingsorienterad, systematisk men samtidigt flexibel, relationsbyggare och energispridare liksom vi andra i WIN teamet! Är du intresserad av ny teknik och nyfiken på framtidens lösningar så kommer WIN att vara precis rätt för dig. Vi arrangerar många spännande event och du behöver därför tycka om och kunna hantera flera parallella processer.

Du har sannolikt en utbildning och/eller erfarenhet som event manager, eventproduktion, projektledning eller liknande. Arbetet kräver förutom kreativitet och eget driv att du har mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har kunskap inom:

 • Administrering i CRM-system (vi jobbar i Hubspot)
 • Evenemangs- och biljettsystem (vi jobbar i Eventbrite)
 • Digitala mötesplattformar (vi jobbar i Zoom)
 • Mjukvara för enklare digitala event/streaming

Arbetsuppgifter

Bland arbetsuppgifterna ingår att:

 • Projektleda, driva och vidareutveckla WIN:s event och nätverksaktiviteter. Arbetet inkluderar även praktiska uppgifter som att boka lokal, hantera förtäring, se till så att teknik m.m. är på plats.
 • Ha löpande kontakt med talare och deltagare samt sprida information, genom web, nyhetsbrev och sociala medier etc. tillsammans med kommunikatör
 • Planera och genomföra nationella och internationella mässaktiviteter tillsammans med kommunikatör och övriga i teamet
 • Utvärdera och dokumentera WIN:s event och mässdeltagande
 • Hantera och uppdatera WIN:s kontaktdatabas i CRM systemet Hubspot tillsammans med övriga i teamet
 • Ansvara för vår studio
 • Självständigt representera WIN i olika sammanhang

Ofta genomförs arbetsuppgifterna tillsammans med WIN:s medarbetare, men du kommer att vara huvudansvarig för aktiviteter inom WIN:s event, nätverk och mässor.

Praktikaliteter

Anställningen börjar med 6 månaders provanställning och omfattar upp till en heltidstjänst hos Winning Innovation AB i Lund. Lön och anställningsvillkor är i enlighet med WIN:s praxis. Vi tar emot ansökningar och intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag om du är intresserad. Din ansökan tillsammans med CV skickar du till maria@winway.se

Ytterligare upplysningar kan lämnas av

Maria Sätherström Lantz, VD – maria@winway.se
Emma Söderlund, kommunikatör – emma.soderlund@winway.se

 

Vi i WIN-teamet ser fram emot att tillsammans med dig och våra partners påskynda innovationstakten i samhället

Välkommen med din ansökan!

Next event

WIN Guard Event

September 25 @ 09:00 - 12:00
Stockholm, Sweden
This post is related to WIN Energy, WIN Food, WIN Guard, WIN Innovation Platform, WIN Water